Vrijheidsmaaltijden: Het Voorgerecht

Laten we er samen voor zorgen dat er op 5 mei zoveel mogelijk mensen om de tafel zitten om het over het belang van vrijheid te hebben. Doe je ook mee?

Het Voorgerecht

Het Voorgerecht is een inspirerende bijeenkomst waarin we verschillende mensen uit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties uitnodigen om onderdeel te worden van de nieuwe traditie van de Vrijheidsmaaltijd.

Dit jaar willen we op 5 mei weer bij honderden Vrijheidsmaaltijden door het hele land mensen samenbrengen om met elkaar in gesprek te gaan over vrijheid. Daar hebben we jullie hulp hard bij nodig! Samen maken we de Vrijheidsmaaltijden tot een landelijke traditie. Meld je dus nu aan voor Het Voorgerecht.

19 maart 2024
Locatie: A’DAM Toren (Overhoeksplein 1, 1031 KS Amsterdam)
Inloop: 16:00
Programma: 16.30-18.00 uur

Wat kun je verwachten? Nadia Zerouali, oud-chef van de Vrijheidssoep en kwartiermaker van de Vrijheidsmaaltijden is de gespreksleider. We blikken kort terug, maar kijken ook vooruit. Inspirerende sprekers laten zien op welke manier zij invulling geven aan de Vrijheidsmaaltijden en hoe zij stilstaan bij het belang van vrijheid. Samuel Levie vertelt over de Vrijheidssoep. 

De Chef kookt de Vrijheidssoep 2024. Wij laten, onder het genot van wat hapjes, zien wat de mogelijkheden zijn en hoe jouw organisatie een steentje bij kan dragen aan dit belangrijke laagdrempelige initiatief. We verwachten rond 18:00 klaar te zijn, waarna er nog gelegenheid is om te netwerken en samen een drankje te drinken. Wil je erbij zijn? Leuk, meld je hieronder dan snel aan. Tot dan!

 

Aanmeldformulier 'Het Voorgerecht 2024'

"*" geeft vereiste velden aanBetrokkenheid bij de Vrijheidsmaaltijden*
Betrokkenheid bij de Vrijheidsmaaltijden


Mijn organisatie wil bijdragen door*
Mijn organisatie wil bijdragen door
 

Tooltip contents