Bijeenkomst voor organisatoren van lokale herdenkingen en vieringen

6 november 2021

Met veel genoegen nodigen wij u uit voor de bijeenkomst voor organisatoren van lokale herdenkingen en vieringen op zaterdag 6 november bij Capital C in Amsterdam. Deze najaarsbijeenkomst kunt u live bijwonen. Ook bieden wij een livestream aan.

Plenair programma
Het plenaire programma is van 13.00 tot 15.00 uur online te volgen. Het programma op locatie vindt van 12.00 tot 16.00 uur plaats bij Capital C, Weesperplein 4A, Amsterdam. Het plenaire programma wordt hier voorafgegaan door een lunch en afgesloten met een drankje. Daarna bieden wij u de mogelijkheid om gezamenlijk een bezoek te brengen aan het nabijgelegen en recent onthulde Nationaal Holocaust Namenmonument.

Bereikbaarheid
De locatie is het best te bereiken met het openbaar vervoer, metrohalte Weesperplein.
Komt u met de auto dan adviseren wij u om gebruik te maken van een P+R (klik hier voor meer informatie).

Aanmelden
In het aanmeldformulier (onderaan deze pagina) kunt u aangeven of u fysiek aanwezig wilt zijn. De bijeenkomst is een zogenoemd Coronacheck-evenement. Dat betekent dat wij de 1,5 meter kunnen loslaten als wij onder meer voldoen aan een controle op coronatoegangsbewijzen. U dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs bij u te hebben. Omdat er op de locatie maximaal 100 aanwezigen kunnen zijn, bieden wij in eerste instantie slechts één plaats per organisatie. Op 22 oktober zullen wij aan iedereen die aangegeven heeft fysiek aanwezig te willen zijn, bevestigen of dat mogelijk is. Meld u dus voor 22 oktober bij ons aan! Aanmelden kan onderaan deze pagina.

Vragen?
Als u vragen hebt, kunt u contact opnemen met Teun Pelleboer via teun.pelleboer@4en5mei.nl

Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor de livestream of de bijeenkomst op locatie.

Let op! In eerste instantie kan maximaal één persoon per organisatie op locatie aanwezig zijn. Overige aanmeldingen vanuit dezelfde organisatie worden op een wachtlijst gezet. Op 22 oktober zullen wij aan iedereen die aangegeven heeft fysiek aanwezig te willen zijn, bevestigen of dat mogelijk is. U kunt via het aanmeldformulier meerdere personen per organisatie opgeven voor de livestream. Vul daarvoor het formulier voor ieder persoon afzonderlijk in.

  • Met het verzenden van dit formulier geef je aan kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met het privacybeleid van Nationaal Comité 4 en 5 mei.
Tooltip contents