Vrijheidsmaaltijd aanmelden

Meld je Vrijheidsmaaltijd aan.

Via dit aanmeldformulier kun je je aanmelden voor het organiseren van een Vrijheidsmaaltijd. Als je nog niet alle informatie paraat hebt, is dat geen enkel probleem. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen in de komende maanden, en nemen later contact met je op om de gegevens te actualiseren.

  • Dit formulier werkt nog niet goed in Safari. Het wordt aanbevolen om een andere browser (Chrome of Firefox) te gebruiken als je dit formulier op een Mac wilt invullen.
  • Middelen

    De Vrijheidssoep krijgt in 2023 een vervolg. Het nieuwe recept kan iedereen in het land zelf koken, maar de soep wordt ook in beperkte oplage in blik geproduceerd. Ieder blik bestaat uit twee porties soep. We vernemen graag van je of je geïnteresseerd bent om de soep in blik te ontvangen voor jouw maaltijd. Op basis van de interesse kunnen wij inschatten hoeveel blikken we produceren en of we organisatoren kunnen ondersteunen bij het aanschaffen van Vrijheidssoep in blik.
  • Voor de Vrijheidsmaaltijden in 2023 zijn plastic drinkglazen beschikbaar om met elkaar te toosten op de vrijheid. Wij bieden alle organisatoren van Vrijheidsmaaltijden de mogelijkheid om deze kosteloos te ontvangen. Uiteraard zolang de voorraad strekt..

  • Met het verzenden van dit formulier geef je aan kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met het privacybeleid van Nationaal Comité 4 en 5 mei.
  • * velden zijn verplicht
Tooltip contents