4meiOverlay

Duifkopter


Wat doe je als al je vogelvriendjes worden opgesloten en jij nog als enige overblijft om hen te bevrijden? Speel Duifkopter om er achter te komen!

Duifkopter

Als Duifkopter vlieg je voor de vrijheid van je vriendjes. Je vriendjes zijn gevangen genomen door de chagrijnige buurman die niet van vogels houdt. Hij heeft je vriendjes opgesloten in zijn dwaze duiventil. In de game vlieg je door de duiventil om kooitjes te openen, eieren te verplaatsen en het raadsel van het doolhof op te lossen. Je moet alles op alles zetten om je vriendjes hun vrijheid terug te geven. Tijdens het gamen verzamel je quotes over vrijheid. Deze quotes kun je delen op Facebook en Twitter om ze aan al je vrienden te laten zien!

Wat moet je doen?

  • Je bevrijdt alle vriendjes die opgesloten zitten in de duiventil
  • Hoe sneller je ieder level in de duiventil uitspeelt, hoe hoger je score
  • Je verzamelt alle quotes die er over vrijheid te verzamelen zijn
  • Je deelt de quotes op je Facebook of Twitter

Downloaden

De game is beschibaar voor zowel Android als iOS. Klik op de buttons hieronder.

 

Persoonlijke gegevens


Het Comité vindt het belangrijk dat vrijheid op internet gewaarborgd blijft, per slot van rekening staat het recht op privacy in de Nederlandse grondwet. Er wordt daarom alleen anonieme data over jouw spelgedrag in de game verzameld om de game in komende updates te kunnen verbeteren. De gegevens van jouw Facebook of Twitter pagina worden dus niet opgeslagen. Facebook en Twitter zelf doen dit natuurlijk wel waardoor er indirect wel persoonlijke data van jou wordt opgeslagen. Wij willen met het verzamelen van anonieme data de gebruiksvriendelijkheid en daarmee de kwaliteit van het spel verbeteren.

Kan er iets beter in de game?

We zijn altijd geïnteresseerd in tips of opmerkingen. Ga naar onze contactpagina om ons een bericht te sturen.

Bijdragen

Draag ook bij aan de vrijheid en bezoek eens een herdenking, Bevrijdingsfestival, draag de fakkel in de dagen voorafgaand aan 4 en 5 mei, en in het kader van ‘Vrijheid geef je door’: laat je vrienden weten van dit spel.