4meiOverlay

WO2 Onderzoek uitgelicht


WO2 Onderzoek uitgelicht  verschijnt zes maal per jaar en biedt verdiepende artikelen over onderzoek naar herdenken, vieren en herinneren in relatie tot de Tweede Wereldoorlog. Op deze site en op tweedewereldoorlog.nl is er direct en gratis toegang tot alle artikelen, inclusief foto's, links naar filmmateriaal en achtergrondinformatie. 

WO2 Onderzoek uitgelicht is ook kosteloos via een speciale app te lezen. Download deze app in de appstore:

App store apple

Google play
  

Colofon


WO2 Onderzoek uitgelicht is een digitale uitgave van het Platform WO2 en wordt gerealiseerd door het Nationaal Comité 4 en 5 mei, het NIOD Instituut voor Oorlogs-, Holocaust- en Genocidestudies, Netwerk Oorlogsbronnen en Arq Psychotrauma Expert Groep. Tot juli 2017 verscheen WO2 Onderzoek uitgelicht op papier. Alle uitgaven (papier en digitaal) staan op de website van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. 

Contact
Nationaal Comité 4 en 5 mei
t.a.v. redactie WO2 Onderzoek uitgelicht
Nieuwe Prinsengracht 89
1018 VR  AMSTERDAM

telefoon 020-7183500
e-mail onderzoekuitgelicht@4en5mei.nl

Redactieraad
Dr. Annelieke Drogendijk, drs. Jos Palm, Lars van Troost, dr. Frederiek de Vlaming, Jan van Kooten, dr. Frank van Vree en drs. Puck Huitsing

Copyright van de artikelen berust bij het Nationaal Comité 4 en 5 mei en bij de betreffende auteurs. Overname van (delen van) artikelen is toegestaan voor niet-commercieel gebruik, mits met bronvermelding en toezending van een bewijsexemplaar. Op foto’s en illustraties rust copyright. Het Nationaal Comité 4 en 5 mei heeft getracht rechthebbenden van het fotomateriaal op te sporen en hun toestemming te vragen voor publicatie. Wie desondanks klachten of bezwaren heeft in verband met auteursrecht, portretrecht, andere rechten, persoonsgegevens of privacy, wordt verzocht contact op te nemen met het Nationaal Comité 4 en 5 mei.