Nieuwe bestuursleden benoemd

20 juli 2020

Met ingang van 1 juni zijn Yvonne Burger en Nikki Sterkenburg benoemd tot bestuurslid van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. De bestuursleden zijn bij Koninklijk Besluit benoemd op voordracht van de minister-president en de staatssecretaris van VWS. Het bestuur van het Nationaal Comité bestaat uit twaalf leden en twee adviseurs. De functie is onbezoldigd.

 


 

Yvonneburger2020Yvonne Burger (1965) is deeltijdhoogleraar organisatiecultuur, communicatie en leiderschap bij de School of Business & Economics van de Vrije Universiteit en is oprichter van het Center for Executive Coaching. Burger is docent in de postgraduate programma’s Executive Coaching en Executive Teamcoaching en is lid van de Raad van Toezicht van Hogeschool Windesheim. Daarnaast is zij  bestuurslid van de Vereniging van Toezichthouders van Hogescholen en vervult ze een aantal andere bestuurlijke rollen, zie www.yvonneburger.nl  

 

 


 

NikkisterkenburgNikki Sterkenburg (1984) is adviseur en onderzoeker op het gebied van radicalisering en terrorisme. Momenteel is ze als onderzoeker verbonden aan de Universiteit Utrecht, waar ze onderzoek doet met Beatrice de Graaf. Ook werkte ze tien jaar lang als onderzoeksjournalist voor onder meer Vrij Nederland, Elsevier en Quote. Daarnaast doet ze aan de Universiteit Leiden promotieonderzoek naar beweegredenen van radicaal- en extreemrechtse activisten in Nederland.

Tooltip contents