4meiOverlay

Bijeenkomsten voor organisatoren van lokale herdenkingen en vieringen


Najaar 2020

Bijeenkomsten najaar 2020

In plaats van één grote bijeenkomst, organiseren wij dit najaar vier kleinschalige bijeenkomsten met maximaal 30 personen per keer, verspreid over diverse locaties in het land. In tegenstelling tot vorige bijeenkomsten, zullen de bijeenkomsten nu maar één dagdeel (inclusief optionele lunch) in beslag nemen.   

Programma 
Tijdens de bijeenkomsten staan drie thema’s centraal: de nieuwe beleidsvisie van het Nationaal Comité 4 en 5 mei 2021-2025, de dienstverlening aan lokale organisaties in de toekomst, en zorgen en vragen omtrent de coronacrisis. Deze thema’s zullen plenair en interactief besproken worden. Er zijn deze keer geen werksessies. De bijeenkomsten beginnen of eindigen met een optionele lunch.

Aanmelden
U kunt zich tot 6 november aanmelden voor een van de vier bijeenkomsten en/of de livestream. Klik op de link van de bijeenkomt:

Het maximale aantal deelnemers van de bijeenkomst op vrijdag 20 november, 13.00 – 17.00 uur: Cultuur Haven in Veghel is bereikt, het is helaas niet meer mogelijk om u aan te melden voor deze bijeenkomst. 
Wilt u op de wachtlijst geplaatst worden? Stuurt u dan een mail met uw gegevens (naam, organisatie, contactggevens) naar martijn.vandussen@4en5mei.nl.

Zaterdag 21 november, 10.00 – 14.00 uur: Leonardo Royal Hotel in Den Haag

Vrijdag 27 november, 13.00 – 17.00 uur: Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk

Het maximale aantal deelnemers van de bijeenkomst op zaterdag 28 november, 10.00 – 14.00 uur: KNVB Campus in Zeist is bereikt, het is helaas niet meer mogelijk om u aan te melden voor deze bijeenkomst. 
Wilt u op de wachtlijst geplaatst worden? Stuurt u dan een mail met uw gegevens (naam, organisatie, contactggevens) naar martijn.vandussen@4en5mei.nl.

Livestream
Livestream van de bijeenkomst op zaterdag 21 november, 10.00 – 13.00 uur: Leonardo Royal Hotel in Den Haag