4meiOverlay

Bijeenkomst voor organisatoren van lokale herdenkingen en vieringen


Zaterdag 9 november 2019

Leerhotel Het Klooster

9 November

De bijeenkomst voor organisatoren van lokale herdenkingen en vieringen vindt plaats op zaterdag 9 november in Leerhotel Het Klooster te Amersfoort. De bijeenkomst staat grotendeels in het teken van het lustrum 75 jaar vrijheid dat afgelopen zomer van start is gegaan. 

Plenair programma
Tijdens deze informatieve dag geven we u een update van een aantal lustrumprojecten. Daarnaast staan we stil bij het feit dat de traditie van herdenken en vieren op 4 en 5 mei wordt bijgeschreven in de Inventaris Immaterieel Erfgoed. Verder worden de resultaten van de effectmeting van het educatieproject Adopteer een monument toegelicht en is er een muzikale voorstelling van Pauline Broekema en The Amsterdam Consort genaamd De dochter van Meijer.

Bekijk hier het hele programma.

Werksessies
Het middagprogramma bestaat uit diverse interactieve werksessies, waarvoor u zich moet inschrijven. Ook kunt u een tentoonstelling van lichtmonumenten - gemaakt door vmbo’ers en mbo’ers - bezoeken en is er een informatiemarkt met stands van diverse samenwerkingspartners.

Bekijk hier alle werksessies.

Aankleding evenementen                
Wilt u speciale 4 en 5 mei-vlaggen of roll-ups gebruiken tijdens uw herdenking of viering? Geef uw bestelling dan vóór 30 oktober door via het online bestelformulier. Uw bestelling ligt dan op 9 november voor u klaar op de infomarkt. Hierdoor hoeft u geen verzendkosten te betalen.

Aanmelden
U kunt zich tot en met vrijdag 2 november aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Voor vragen kunt u contact opnemen met Martijn van Dussen van het Nationaal Comité 4 en 5 mei: martijn.vandussen@4en5mei.nl of 020 – 718 35 31.

Locatie
Leerhotel Het Klooster
Daam Fockemalaan 10
3818 KG Amersfoort

Aanmelden bijeenkomst 9 november 2019

Oproep 75 jaar VN

Met het verzenden van dit formulier geeft u aan kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met het privacybeleid van het Nationaal Comité 4 en 5 mei.

Vragen met * zijn verplicht

Wilt u nog iemand aanmelden? Vul dit formulier dan nogmaals in (maximaal 2 personen per organisatie).