4meiOverlay

Fakkel


Wilt u de fakkel gebruiken op uw uitnodiging of in een advertentie? En zo in uw communicatie deel uitmaken van de Nationale Herdenking en de Nationale Viering van de Bevrijding? Het gebruik van de fakkel van 4 en 5 mei is rechtenvrij en kosteloos.

Varianten


4en5meilogo3

De fakkel is in verschillende vormen beschikbaar.

  • De algemene fakkel met 4 en 5 mei ernaast kunt u, ongeacht de afzender, altijd gebruiken
  • De fakkel met 4 en 5 mei en de naam van uw gemeente ernaast kunt u speciaal voor uw gemeente laten ontwerpen. Neem contact op met het Nationaal Comité 4 en 5 mei.
  • De fakkel met 4 en 5 mei en de naam van uw provincie ernaast is beschikbaar als u uit naam van de provincie communiceert. Neem contact op met het Nationaal Comité 4 en 5 mei.

U kunt onderaan de pagina de fakkel met 4 en 5 mei ernaast downloaden. Wilt u de fakkel met uw gemeente- of provincienaam gebruiken? Neemt u dan contact op met de afdeling communicatie van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. Binnen drie werkdagen krijgt u het toegestuurd.

Algemene richtlijnen gebruik fakkel

U kunt de fakkel kosteloos en rechtenvrij gebruiken, maar er zijn wel enige restricties aan verbonden:

  • De fakkel dient altijd met de tekst '4 en 5 mei' te worden afgebeeld.
  • Bij kleurendruk dient de fakkel met bijbehorende tekst altijd met de voorgeschreven PMS kleuren rood (PMS 032c) en blauw (PMS Reflex blue C) te worden afgedrukt.
  • Bij druk met één kleur dient de fakkel met tekst of in zwart of in wit te worden afgedrukt.
  • Gebruik van de fakkel voor commerciële doeleinden is niet toegestaan zonder toestemming van het Nationaal Comité 4 en 5 mei.

Download

Fakkel (pfd)
Fakkel (jpg)

Eps of andere formaten? Neem dan contact op met de afdeling communicatie van het Nationaal Comité 4 en 5 mei