4meiOverlay

Aanmelden herdenkingsbijeenkomst Nieuwe Kerk


Het Nationaal Comité 4 en 5 mei organiseert ieder jaar op 4 mei de herdenkingsbijeenkomst in De Nieuwe Kerk voorafgaand aan de officiële plechtigheid bij het Nationaal Monument op de Dam om 20.00 uur. Aanvragen van nabestaanden van de eerste generatie oorlogsgetroffenen worden met voorrang behandeld.

Aanmelden herdenkingsbijeenkomst Nieuwe Kerk

De bijeenkomst in de kerk begint om 18.50 uur en duurt ongeveer tot 19.25 uur. Daarna volgt de plechtigheid op de Dam. Aan de voet van het Nationaal Monument op de Dam zijn zitplaatsen beschikbaar voor alle genodigden. De plechtigheid duurt tot ongeveer 20.50 uur.

Wanneer u de herdenkingsbijeenkomst in De Nieuwe Kerk wil bijwonen, dan verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen.

Na ontvangst van aan uw aanmelding wordt uw verzoek beoordeeld en wordt u in het uitnodigingenbestand opgenomen. Bij de uitnodiging is een antwoordkaart gevoegd waarmee u maximaal twee kaarten kunt aanvragen. De antwoordkaarten worden door het Nationaal Comité 4 en 5 mei in volgorde van binnenkomst behandeld.

Als u in de afgelopen jaren al een uitnodiging ontvangen hebt, hoeft u niet te reageren. U bent permanent in het uitnodigingenbestand opgenomen.

Meer informatie

U kunt ook telefonisch contact opnemen: 020-718 35 00 of mailen naar info[at]4en5mei.nl

Postadres:
Nationaal Comité 4 en 5 mei
Nieuwe Prinsengracht 89
1018 VR Amsterdam

Aanmelden herdenkingsbijeenkomst Nieuwe Kerk

Met het verzenden van dit formulier geeft u aan kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met het privacybeleid van het Nationaal Comité 4 en 5 mei.