4meiOverlay
Uw gemeente aanmelden

Het Nationaal Comité zoekt graag de samenwerking op voor de organisatie van het lustrumprogramma 75 jaar vrijheid. Vertegenwoordigers van gemeenten wordt gevraagd om zich aan te melden voor de Vrijheidsmaaltijden, Vrijheid-express en Holocaust Memorial Day. Meld uw gemeente hieronder aan: 

Quote heerenven
Quote heerenven

 

“Het vieren van de vrijheid betekent een verantwoordelijkheid om die vrijheid te beschermen en te verdedigen. En dat begint met het zoeken van verbinding. Interesse hebben in wat de ander beweegt, wat de ander bezighoudt. Als de vrijheid je lief is, stap dan over de grenzen van je eigen kring en zoek actief het contact met andere mensen.”

Tjeerd van der Zwan, burgemeester Heerenveen

Uw gemeente aanmelden voor 75 jaar vrijheid

Vragen met * zijn verplicht

¹ Vanuit bijna 500 dorpen en steden zijn bijna 104.000 Joden die tijdens de Tweede Wereldoorlog in Nederland woonden, gedeporteerd. In deze lijst zijn deze plaatsen opgesomd. Op Holocaust Memorial Day staan we stil bij de Holocaustslachtoffers. 
² Om dit te kunnen realiseren, wordt u om een financiële bijdrage gevraagd.

Met het verzenden van dit formulier geeft u aan kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met het privacybeleid van het Nationaal Comité 4 en 5 mei.